Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoimet Ihanien naisten turvesaunat

ma 15.10.,  ti 30.10., ti 13.11., ja to 22.11. klo 17 alkaen. 

Tervetuloa savusaunan leppeisiin löylyihin rentoutumaan ja avantoon  sekä tutustumaan turpeen ihmeeseen! 

Turve poistaa kuonaa ja aktivoi aineenvaih-duntaa. Puhdistaa ja rentouttaa!

Savusaunan leppeät löylyt hellivät kehoasi ja pääset pulahtamaan vilvoittavaan veteen, jos haluat. Selluliittiturve levitetään saunassa ja löylyn lämpö tehostaa sen vaikutusta.   

Saunan jälkeen herkullinen salaattiateria ja kahvi/tee. Hinta 55 €/hlö.  Käteismaksu, pankkikorttikonetta meillä ei ole. 
Myös Smartum -setelit  ja Epassi  ja Tyky-setelit käyvät osana maksusta (35€). 

Imukuppihieronta/liukukuppaus lisämaksusta niskahartiaseudulle tai selluliittialueelle 20€/hlö. Takuulla tehoaa!

 Varaa paikkasi, txt/ soita  p. 040 531 6349 

Tervetuloa!

ps. Voit myös kerätä omat ystäväsi ja tulla turve-  tai suklaahunajasaunaan silloin kun sinulle parhaiten sopii.   

#turvesauna #savusauna #kinkunsulatus #selluliittihoito #rentoutushoidot #turvehoito #rentoutus #smartum #miinansavusauna #tampere #hämeenkyrö #sasi #kokoustila #juhlatila #pikkujoulut #perhejuhla #selluliittihoito #tilaussauna #arjestairti #epassi #tykyseteli #tykypäivät #tyhypäivät #työhyvinvointi #syntymäpäivät #kahdenhengenhemmottelut #liukukuppaus #kehonpuhdistus #hoitoturve #turvehoitaaMiinan pirtti ja savusauna

Miinan pirtti ja savusauna sijaitsee luonnonkauniissa Sasissa vain 28 km:n päässä Tampereelta erinomaisten melontareittien sekä patikointi/pyöräilymaastojen varrella. Meille on helppo tulla, kolmostietä 25 km ja  Sasi Mahnala -kyltti ohjaa kääntymään vasemmalle Hämeenkyrön Miharintielle. Sitä 3 km ja aja pihaan! Tunnet meidät sinisistä hirsirakennuksista. 

Tarjouspyynnöt ryhmille: Soita tai tekstaa  p. 040 531 6349 tai lähetä s-postia sauna@miinansavusauna.fi ja pyydä tarjous rentouttavalle savusaunaillalle, johon voidaan liittää aktiviteetteja tai hoitoja.

Mukavaa majoitusta löytyy mm. Isokauppilan tilalta Mahnalasta   p. 0400 733 735 . 

Vuokraa kanootti ja nauti luonnosta veden äärellä! Kanoottivuokraus toimii itsepalveluna. Varaukset ja ohjeet txt/p. 0405316349. 

 Arjessa jaksamiseen!

Hoitava hengitys HB ® -ohjausta ja intensiivikurssit

Hoitava Hengitys HB ® -kurssit ja luennot sopivat hyvin tyky- tai tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi