Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoimet Ihanien naisten turvesaunat

ma 15.10.,  ti 30.10., ti 13.11., ja to 22.11. klo 17 alkaen. 

Tervetuloa savusaunan leppeisiin löylyihin rentoutumaan ja avantoon  sekä tutustumaan turpeen ihmeeseen! 

Turve poistaa kuonaa ja aktivoi aineenvaih-duntaa. Puhdistaa ja rentouttaa!

Savusaunan leppeät löylyt hellivät kehoasi ja pääset pulahtamaan vilvoittavaan veteen, jos haluat. Selluliittiturve levitetään saunassa ja löylyn lämpö tehostaa sen vaikutusta.   

Saunan jälkeen herkullinen salaattiateria ja kahvi/tee. Hinta 55 €/hlö.  Käteismaksu, pankkikorttikonetta meillä ei ole. 
Myös Smartum -setelit  ja Epassi  ja Tyky-setelit käyvät osana maksusta (35€). 

Imukuppihieronta/liukukuppaus lisämaksusta niskahartiaseudulle tai selluliittialueelle 20€/hlö. Takuulla tehoaa!

 Varaa paikkasi, txt/ soita  p. 040 531 6349 

 Tervetuloa!

ps. Voit myös kerätä  kymmenkunta ystävääsi  ja tulla turve-  tai suklaahunajasaunaan silloin,  kun sinulle parhaiten sopii.   

 

#turvesauna #savusauna #kinkunsulatus #selluliittihoito #rentoutushoidot #turvehoito #rentoutus #smartum #miinansavusauna #tampere #hämeenkyrö #sasi #kokoustila #juhlatila #pikkujoulut #perhejuhla #selluliittihoito #tilaussauna #arjestairti #epassi #tykyseteli #tykypäivät #tyhypäivät #työhyvinvointi #syntymäpäivät #kahdenhengenhemmottelut #liukukuppaus #kehonpuhdistus #hoitoturve #turvehoitaaKuvia meiltä

 Toimimme vielä perinteisesti eli maksu tapahtuu käteismaksulla.  Sopimuslaskutus on mahdollista yrityksille, jolloin laskutustiedot tulee toimittaa varauksen yhteydessä. Laskutuslisä 8 €, sähköinen lasku 15 €. Smartum-setelit  ja E-passi käyvät meille osana maksusta.

 

Kajakkiyksikkö: 15€/2 tuntia, 20 €/4 tuntia, 30 €/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin.
Inkkarikanootti (2 hlölle): 20 €/2 tuntia, 30€/4 tuntia, 40€/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin.
Perhekanootti (4-5 hlöä): 30 €/2 tuntia, 40€/4 tuntia, 50€/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin. 

  

Savusauna 440 € /4-5 tuntia / max 12 henkilöä, lisähenkilöt 15 €,  20 - 40 hengen ryhmät 500 - 590 €.  Lisätunnit 35 €/tunti, klo 24 jälkeen 60 €/tunti.
 
Tynnyrisauna savusaunan yhteydessä 120 €. Pelkkä tynnyrisauna  180-220 €.
Laavu 20-40 €.  
 
Turvehoito saunassa 25 €/hlö tilaussaunojen yhteydessä. 
Suklaahunajahoito saunassa 20 €/hlö tilaussaunojen yhteydessä. 
Tervainen selkäsauna (turvesuolatervaseos selkään ja hartioille) saunassa 20 €/hlö tilaussaunojen yhteydessä. 
 
Liukukuppaus (kuivakuppaus eli alipainehoito, imukuppihieronta) saunojen yhteydessä 25 €/hlö. Todella tehokas niskahartiahoito tai selluliittihoito yrttiöljyillä! Onnistuu myös isoille ryhmille.
 
Kokoustilavuokra ilman saunaa 160 €/4 tuntia, 240 €/7-8 tuntia, sisältää kokousjuomiset vesi, mehu.
 
Ruoka-/kahvipalvelut tilauksesta. 
Konjakkimarinoitua loimulohta omalta laavulta, Kookospossua, Hermannin härkää, Kestiherkun savupekonilihapullat, Salaattiateriat tai muuta herkullista ruokaa toiveiden mukaan. Pyydä tarjous! 
 

Työhyvinvointipäivät, kokoukset ja muut tilaisuudet tarjouksen mukaan. Melonnat, pyöräretket, kalastusretket, patikointi lintutornille, pihapelit, stressin poisto, ym toiminta tarjousten mukaan. Soita tai laita sähköpostia ja pyydä tarjous! p.040 531 6349 sauna@miinansavusauna.fi

Naisten hemmotteluillat turvesaunalla tai suklaahunajakuorinnalla

Hinta 10-35 hengen ryhmälle 65 €/hlö, 9 hengen ryhmälle 70 €/hlö, 8 hengen ryhmälle 75 €/hlö, 7 hengen ryhmälle 80 €/hlö, 6 hengen ryhmälle 90 €/hlö, 5 hengen ryhmälle 100€/hlö ja 4 henkilöä 125 €/hlö. Kesto noin 4 tuntia.

Hemmotteluillat sisältävät suklaahunaja- tai turvehoidon savusaunassa, alkoholittomat saunajuomiset, pesuaineet, laudeliinat, salaattiaterian sekä kahvin / teen ja kahvileivän. Turve sopii raskaana oleville vain paikallisesti. Suklaahunaja sopii kaikille, mutta allergiat otettava huomioon. 

 
Luxushemmottelut kahdella hoidolla luksusluokan naisille! Sisältää saunahoidon ja salaatti-aterian sekä kahvin/teen ja suklaakakun lisäksi yrttiöljynhieronnan ja rentouttavan liukukuppauksen (alipainehoitoa eli imukuppihierontaa yrttiöljyillä) niskahartiaseudulle sekä ylellisen öljyn iholle! Hinnat 90 - 160 €/hlö ryhmille. Muut ateriat lisähintaan.
 
Turvesauna 50 €/hlö yli 10 hengen ryhmät, sisältää saunomisen savusaunassa, turpeen, kehoa puhdistavan yrttijuoman ja juomaveden. Ruoka- ja kahvipalvelut tilauksesta. 
 
Polttarit ja morsiussaunat 55-65 €/hlö yli 10 hengen ryhmät. Tehdään hedelmällisyysriitti ja suolahoito morsiamelle ja hiukset pestään ruusushampoolla. Tietysti polttareihin kuuluu myös saunanympärinakujuoksu, jolla vanhat sulhot karkoitetaan morsiamen mielestä. Lisäksi tehdään morsiamelle rentouttava hemmotteluhoito. Kysy tarjousta pienemmälle ryhmälle. Hintaan sis. myös salaattiateria, kahvit/tee.
 
Synttärit ja ruususauna 50 €hlö/ yli 10 henkilöä, 55 €/hlö 9 henkilöä, 60-110€/hlö 8-4 hlöä.
Sisältää syntymäpäiväsankarin hemmotteluhoidon,  salaattipöydän ja kakkukahvit.  Myös muunlaisia synttäreitä voidaan pitää, kysy tarjous. 
 
Kajakkiyksikkö: 15€/2 tuntia, 20 €/4 tuntia, 30 €/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin.
Inkkarikanootti (2 hlölle)20 €/2 tuntia, 30€/4 tuntia, 40€/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin.
Perhekanootti (4-5 hlöä): 30 €/2 tuntia, 40€/4 tuntia, 50€/pvä. Liivit sisältyvät hintoihin. 
 
Ohjatut melontaretket tarjouksen mukaan ryhmille. 
 

Yksilöhoitoja teemme sekä Tampereella, Pispalassa Haulitornin juurella
(Haulikatu 4), että savusaunalla Sasissa (Hämeenkyrön Miharintie 318, Sasi)

 

KAHDEN HENGEN HEMMOTTELUT: tynnyrisauna, uimista ja rentouttavat hoidot! imukuppihieronnat, yrttiöljyhieronnat  molemmille 180-200 €. Kysy lisää. Myös infrapunasauna ja melontamahdollisuus!

EINSTEIN: Niskahartiaseudun rentoutushoito sekä yrttiöljyillä käsin että liukukuppaamalla (alipainehoitoa eli imukuppihierontaa)  30 € / 30 minuuttia, sisältää myös päähieronnan. Ja takuulla veri kiertää päässä, vaikka keksinnön tekisit! 
 
KEVYT OLO: Liukukuppaus (alipainehoitoa eli imukuppihierontaa) 30 - 45 € / 30 - 45 minuuttia, voidaan käsitellä esim hartiat ja jalat. Ja jaloilla koreasti, vaikka parketille!
 
LENNON KEVYT OLO: Koko vartalon liukukuppaus yrttiöljyillä 75 €/1,5 h, sis. tarvittaessa pistekuppausta. Niin kevyt olo, vaikka lentoon lähtisit!  Loistava kehonpuhdistus ja lihashuolto koko keholle. Sopii erityisesti hlöille, joilla hidastunut aineenvaihdunta, esim kilpirauhasen vajaatoiminasta kärsiville. Tehon huomaat varmasti!  
 
RENTO OLO -HOITO: Kuumilla kivillä ja Frantsilan Rento olo -öljyllä tehty todella rentouttava hoito. Katkaisee takuuvarmasti arjen kiireet, lataa akut ja saa mielihyvähormonit liikkeelle, kesto 60-90 minuuttia. Kannattaa kokeilla! 75 €/1,5 h. Upea hemmotteluhoito vaikka lahjaksi!
 
PIKKUPIPI: Liukukuppaus on tehokas tapa hoitaa lihaksia. Auttaa krooniseenkin vaivaan. Tunnet heti olon keventyneen.
 Yksittäisten kipukohtien hoitoa 30 €/ 30 minuuttia. 
 

SELLULIITTIHOITO:  Liukukuppaus on tehokasta selluliitin silotteluun. Sitä tehostaa aidot aromaattiset öljyt, 45 €/kerta, suositellaan 5 - 10 kerran hoitojaksoa.     

 
LAHJAKORTIT YKSILÖHOITOIHIN 60-75 €.
Kaikki yksilöhoidot sisältävät hoitoa tukevaa yrttijuomista.
 
Käteismaksu, yrityksille mahdollisuus laskutukseen etukäteen sovittuna.
  
Kysy myös rentouttavaa niskahartiahoitoa liukukuppaamalla (alipainehoitoa eli imukuppihierontaa yrttiöljyillä) ryhmille!
 
p. 040 531 63 49 sauna@miinansavusauna.fi
 

Vuokraa kanootti ja nauti luonnosta veden äärellä! Kanoottivuokraus toimii itsepalveluna. Varaukset ja ohjeet txt/p. 0405316349. 

 Arjessa jaksamiseen!

Hoitava hengitys HB ® -ohjausta ja intensiivikurssit

Hoitava Hengitys HB ® -kurssit ja luennot sopivat hyvin tyky- tai tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi