Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoimet Ihanien naisten turvesaunat

ma 15.10.,  ti 30.10., ti 13.11., ja to 22.11. klo 17 alkaen. 

Tervetuloa savusaunan leppeisiin löylyihin rentoutumaan ja avantoon  sekä tutustumaan turpeen ihmeeseen! 

Turve poistaa kuonaa ja aktivoi aineenvaih-duntaa. Puhdistaa ja rentouttaa!

Savusaunan leppeät löylyt hellivät kehoasi ja pääset pulahtamaan vilvoittavaan veteen, jos haluat. Selluliittiturve levitetään saunassa ja löylyn lämpö tehostaa sen vaikutusta.   

Saunan jälkeen herkullinen salaattiateria ja kahvi/tee. Hinta 55 €/hlö.  Käteismaksu, pankkikorttikonetta meillä ei ole. 
Myös Smartum -setelit  ja Epassi  ja Tyky-setelit käyvät osana maksusta (35€). 

Imukuppihieronta/liukukuppaus lisämaksusta niskahartiaseudulle tai selluliittialueelle 20€/hlö. Takuulla tehoaa!

 Varaa paikkasi, txt/ soita  p. 040 531 6349 

Tervetuloa!

ps. Voit myös kerätä  kymmenkunta ystävääsi  ja tulla turve-  tai suklaahunajasaunaan silloin,  kun sinulle parhaiten sopii.   

#turvesauna #savusauna #kinkunsulatus #selluliittihoito #rentoutushoidot #turvehoito #rentoutus #smartum #miinansavusauna #tampere #hämeenkyrö #sasi #kokoustila #juhlatila #pikkujoulut #perhejuhla #selluliittihoito #tilaussauna #arjestairti #epassi #tykyseteli #tykypäivät #tyhypäivät #työhyvinvointi #syntymäpäivät #kahdenhengenhemmottelut #liukukuppaus #kehonpuhdistus #hoitoturve #turvehoitaaIrtaannu arjesta, unohda huolet! Meillä se onnistuu.

Koe turpeen ihme tai rentoudu niskahartiahoidossa ja nauti savusaunan leppeästä lämmöstä. Tai vietä aktiivinen päivä melomalla tai pyöräilemällä. 

 

Meille voit tuoda liikekumppanit, työtekijäsi, ystäväsi tai sukulaisesi viettämään rentouttavaa savusaunailtaa. Räätälöimme juuri tarpeittesi mukaisen tykypäivän tai liikeneuvottelutapahtuman. Soita p. 040 531 6349 tai lähetä s-postia sauna@miinansavusauna.fi

 

Meille mahtuu noin 35 henkilöä yhtä aikaa ruokailemaan ja kesällä tietysti saadaan lisätilaa  pihakatoksesta suuremmallekin ryhmälle. Saunomaan mahtuu savusaunaan yhtä aikaa 12 ja tynnyrisaunaan 8 henkilöä. Hyvässä sovussa ja pitkällä kaavalla hyvin ehtii saunomaan isompikin ryhmä. Välillä tietysti käydään vedessä vilvoittelemassa ja talvella kastautumassa avannossa. 

 

Melontaretket lähivesistöön! Ammattitaitoinen melontaopas vie ryhmäsi Muotialan jokea pitkin kuuluisalle Sarkkilan lintujärvelle tai jopa Mahnalan selälle asti! Sopii hyvin myös aloittelijalle. Miehistökanootit ja kaikki varusteet odottavat vaivattomasti rannalla. Jos joku ryhmästä ei halua meloa, niin hän voi sytytellä laavulle valkeita tai lähteä kävellen Sarkkilanjärvelle. Nauttikaa kahvit retkellä ja lämmin savusauna odottaa teitä. Myös omatoimiset melontaretket mahdollisia.

 

Savusaunailtaan voidaan liittää erilaisia luomuhoitoja. Niskahartiaa rentouttaa  tehokas liukukuppaus yrttiöljyin. Hoito on alipainehoitoa ja se tehdään Frantsilan luomulaatuista yrttiöljyä käyttäen. Todellista luksusta arjen sankareille!

 

Turve- ja suklaahunajahoidot tehdään saunassa koko vartalolle. Turve puhdistaa, poistaa kuonaa, hoitaa ihoa ja rentouttaa lihaksia. On tehokasta myös selluliitinsulatteluun. Suklaahunaja puolestaan puhdistaa, hoitaa ihoa vitamiineillaan ja entsyymeillään ja tumma suklaa hoitaa myös mieltä. Ehkä paras vartalokuorinta ikinä!

Oman ihanan lisänsä saunailtaan tuovat yrttipesuaineet, joita on vapaasti käytettävissänne savusaunassa.   

 

Naisten hemmotteluilta on edullisin paketti 4-35 hengen yksityisille naisryhmille. Paketti sisältää turpeen tai suklaahunajan, pesuaineet, laudeliinat, salaattiaterian, talon salaattikastikkeen, leivän, voin, kahvin/teen ja leivonnaisen. Hinta 60 €/hlö 10-35 hengen ryhmälle. Hinta per henkilö nousee, kun ryhmäkoko pienenee.

Käteismaksu, pankkikorttikonetta meillä ei ole.

 

Kahden hengen hemmottelut

Hemmottele itseäsi ja häntä! Tule ystävän kanssa hemmoteltavaksi! Savusauna tai tynnyrisauna, uimista, rentouttavaa hoitoa ja herkuttelua. 

Nyt on mahdollista varata koko savusauna vain sinulle ja rakkaallesi. Voitte heittäytyä vaikka selällenne ja antaa leppeän löylyn helliä teitä. 

Pihaunelma-tynnyrisaunamme lämpiää puilla ja on myös miellyttävä saunakokemus ja voi olla, että alat unelmoida omasta pihaunelmasta.

Molemmista saunoista voitte pulahtaa järveen vilvoittelemaan. Talvella avanto!

Saunajuomiseksi tarjoamme kehoa puhdistavaa Puhdas Puro -yrttijuomaa. Saunan jälkeen tehdään hemmotteluhoito valinnan mukaan. Hoidon jälkeen kahvittelua pirtissä, kahvin/teen kanssa joko suolainen tai makea leivonnainen tai jäätelö. Kysy myös muunlaista ruokailua! 

Vaihtoehto 1 tynnyrisaunalla: 

Niskahartiaseudun rentoutushoito yrttiöljyin ja liukukuppauksella. Lisäksi kipupisteiden hoito pistekuppauksella. Kesto n. 20 minuuttia. Lopuksi kahvittelua romanttisessa perinnepirtissä. Myös ruokailu onnistuu lisähintaan, kysy lisää. Kokonaisuudessaan aikaa kannattaa varata 2-3 tuntia. Hinta 190 €/2 hlöä.

Vaihtoehto 2 savusaunalla:

Iso savusauna vain teille kahdelle. Nautinnollista savusaunomista pitkän kaavan mukaan, uimista, vilvoittelua puutarhassa, rentouttava niskahartiahoito molemmille. Lopuksi kahvittelua romanttisessa perinnepirtissä. Myös ruokailu onnistuu lisähintaan, kysy lisää. Aikaa kannattaa varata 3-4 tuntia. Hinta 280 €/ 2 hlöä. 

 

Käteismaksu tai etukäteislasku. Yrityksille sovittaessa laskutus. Tarkemmat hinnat hinnastossa. Soita ja varaa ryhmällesi sopiva ilta p. 040 - 531 6349 tai laita s-postia sauna@miinansavusauna.fi

Vuokraa kanootti ja nauti luonnosta veden äärellä! Kanoottivuokraus toimii itsepalveluna. Varaukset ja ohjeet txt/p. 0405316349. 

 Arjessa jaksamiseen!

Hoitava hengitys HB ® -ohjausta ja intensiivikurssit

Hoitava Hengitys HB ® -kurssit ja luennot sopivat hyvin tyky- tai tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi