Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avoimet
Ihanien naisten turvesaunat

ma 15.10.,  ti 30.10., ti 13.11., ja to 22.11. klo 17 alkaen. 

Tervetuloa savusaunan leppeisiin löylyihin rentoutumaan ja avantoon  sekä tutustumaan turpeen ihmeeseen! 

Turve poistaa kuonaa ja aktivoi aineenvaih-duntaa. Puhdistaa ja rentouttaa!

Savusaunan leppeät löylyt hellivät kehoasi ja pääset pulahtamaan vilvoittavaan veteen, jos haluat. Selluliittiturve levitetään saunassa ja löylyn lämpö tehostaa sen vaikutusta.   

Saunan jälkeen herkullinen salaattiateria ja kahvi/tee. Hinta 55 €/hlö.  Käteismaksu, pankkikorttikonetta meillä ei ole. 
Myös Smartum -setelit  ja Epassi  ja Tyky-setelit käyvät osana maksusta (35€). 

Imukuppihieronta/liukukuppaus lisämaksusta niskahartiaseudulle tai selluliittialueelle 20€/hlö. Takuulla tehoaa!

 Varaa paikkasi, txt/ soita  p. 040 531 6349 

 Tervetuloa!

ps. Voit myös kerätä  kymmenkunta ystävääsi  ja tulla turve-  tai suklaahunajasaunaan silloin,  kun sinulle parhaiten sopii.   

#turvesauna #savusauna #kinkunsulatus #selluliittihoito #rentoutushoidot #turvehoito #rentoutus #smartum #miinansavusauna #tampere #hämeenkyrö #sasi #kokoustila #juhlatila #pikkujoulut #perhejuhla #selluliittihoito #tilaussauna #arjestairti #epassi #tykyseteli #tykypäivät #tyhypäivät #työhyvinvointi #syntymäpäivät #kahdenhengenhemmottelut #liukukuppaus #kehonpuhdistus #hoitoturve #turvehoitaaVyöhyketerapiaa, vauvojen koliikkihoitoja, selluliittihoitoja,  imukuppihierontaa (liukukuppausta) ammattitaidolla ja suurella sydämellä! 

 

Kiireisen elämänmenon vastapainoksi on hyvä hetkeksi hellittää ja hemmotella itseään hoidoilla. Yksilöhoitoja ja kahden hengen hemmotteluja. Hoitoja voimme tehdä joko Tampereella Pispalassa, Haulikatu 4 (aivan Haulitornin juurella) tai savusaunalla Sasissa (Hämeenkyron Miharintie 318, Sasi) 

Liukukuppaus on alipainehoitoa, imukuppihierontaa. Se on miellyttävä hoitomuoto ja tuottaa välitöntä hyvää oloa. Se rentouttaa lihaksia, avaa lihaskalvoja tehokkaasti, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Silikonikupilla aiheutetaan kudokseen ja lihakseen alipainetta. Kun kuppi liukuu öljytyllä iholla, alkaa veri kiertää, kuona-aineet poistuvat ja lihas pääsee paranemaan. Jo 10 minuutin käsittely tuottaa tulosta. Hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on voimakas verenohennuslääkitys, esim Marevan. 

-Niskahartiaseudun rentoutushoito yrttiöljyillä käsin sekä liukukuppaamalla 30€ /30min, sisältää myös päähieronnan. 
-Liukukuppaus 45€ /45min, voidaan käsitellä esim hartiat ja jalat. 
-Selluliittihieronta (jalat, pakarat, vatsa ja allit) 45€ /45min.
-Kokovartalon liukukuppaus yrttiöljyillä 75€ /90min, sisältää tarvittaessa pistekuppausta. Tämä on tehokas lihashuolto ja loistava koko kehon puhdistushoito, varsinkin jos aineenvaihdunta jostain syystä takkuuaa, esim kilpirauhasen vajaatoiminnassa. 

 

Vyöhyketerapia on ikivanha kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka myös tasapainottaa mieltä ja tunteita ja sopii kaikenikäisille. Se aktivoi kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapiassasitellään hieromalla sekä painelemalla jalkapohjien ja koko jalkaterän alueella olevat sisäelinten heijastevyöhykkeet. Myös esimerkiksi käsissä ja korvissa on vastaavia heijastealueita. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa, siten voidaan ylläpitää terveyttä ja myös poistaa tai lievittää kehon häiriötiloja. Vyöhyketerapiaan kannattaa varata 1,5 tuntia kiireetöntä aikaa. 

 

Lahjakortit toimitamme mukavasti postilla!

Vuokraa kanootti ja nauti luonnosta veden äärellä! Kanoottivuokraus toimii itsepalveluna. Varaukset ja ohjeet txt/p. 0405316349. 

 Arjessa jaksamiseen!

Hoitava hengitys HB ® -ohjausta ja intensiivikurssit

Hoitava Hengitys HB ® -kurssit ja luennot sopivat hyvin tyky- tai tyhypäivän tai virkistyspäivän ohjelmaan. Kysy lisää txt/p. 0405316349 tai sauna@miinansavusauna.fi